Robin Perini- Singing River hagyatéka

 Robin Perini- Elfeledett ​titkok (Singing River hagyatéka 1.)


Riley ​múltja és Thayne jelene egymásnak feszül, mégis kénytelenek összefogni, ha meg akarják találni a kegyetlen emberrablót.

Riley Lambert tízévesen tehetetlenül nézte végig, ahogy a nővérét elrabolták a szobájából. Az esemény által okozott fájdalomból építkezve, tizenöt évvel később már az FBI-nál dolgozik profilozóként, és arra tette fel az életét, hogy igazságot szolgáltasson az erőszakos bűnözőknek… Titokban viszont arra használja az adatbázist, hogy kutasson a testvére után, aki sohasem került elő.

Riley-ban sötét emlékek kavarodnak fel, amikor egy nap hívást kap a wyomingi Singing Riverből, az egyetlen férfitól, aki képes volt őt levenni a lábáról – az észbontóan táncoló, veszélyes mosolyú egykori tengerészgyalogostól, Thayne Blackwoodtól. Thayne testvérét, Cheyenne-t elrabolták. Nincs nyom, és az egyetlen szemtanú az áldozat Alzheimer-kóros nagyanyja.

Thayne elkeseredetten próbálja megtalálni Cheyenne-t, és ehhez szüksége van Riley szakértelmére. Egyre mélyebbre ássák magukat a kisváros veszélyes titkaiba, de lassan kifutnak az időből, az emberrabló pedig egyre kegyetlenebbé válik. De amikor Riley múltja és Thayne jelene megdöbbentő felismerésben feszül egymásnak, vajon képesek túljutni a titkokon, amik elszakították őket egymástól?

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések