Cora Reilly-Born in Blood Mafia Chronicles 1-2-3

 Cora Reilly-Bound ​by Honor (Born in Blood Mafia Chronicles 1.) RAJONGÓI


Aria Scuderi Chicago egyik vezető maffiacsaládjába született, és azért küzd, hogy megtalálja a saját útját egy olyan világban, ahol nincs választási lehetőség. Aria mindössze tizenöt éves volt, amikor a szülei eljegyezték őt Lucával - a Vice - Vitiellóval, a New York-i Cosa Nostra vezetőjének legidősebb fiával, hogy biztosítsák a békét a két család között.

Most, tizennyolc évesen veszélyesen közeleg az a nap, amelytől Aria évek óta rettegett: az esküvője Lucával.

Aria retteg attól, hogy egy olyan férfihoz menjen feleségül, akit alig ismer, különösen egy olyan emberhez, mint Luca, aki azért kapta a "Vice" becenevet, mert puszta kézzel szétzúzta egy férfi torkát. Luca lehet, hogy New York egyik legkeresettebb férfija, hála jóképűségének, gazdagságának és ragadozói karizmájának, amely erőt sugároz, de a társasági lányok, akik rávetik magukat, nem tudják azt, amit Aria: hogy a rosszfiú aurája nem csak játék; Luca feltűnő szürke szeme és arrogáns mosolya mögött vér és halál rejtőzik.

Az ő világában a jóképű külső gyakran belül rejti a szörnyet; egy szörnyet, aki ugyanolyan könnyen képes ölni, mint megcsókolni.

Az egyetlen módja annak, hogy megmeneküljön a Lucával kötött házasságból, az lenne, ha elmenekülne, és maga mögött hagyna mindent, amit eddig ismert, de Aria nem bírja elviselni a gondolatot, hogy soha többé nem láthatja a családját.

Félelme ellenére úgy dönt, hogy végigcsinálja a házasságot; Aria olyan ragadozók között nőtt fel, mint Luca, és tudja, hogy még a legtöbb kőszívű fattyúnak is van szíve, és minden szándékával azon van, hogy bejusson Luca szívébe.

https://drive.google.com/file/d/1UGUk2qlxyGugbzVdm2o_EILqXIwjSGcU/view?usp=sharing


Cora Reilly-Bound ​by Duty (Born in Blood Mafia Chronicles 2.) RAJONGÓI



Dante - A főnök - Cavallaro felesége négy évvel ezelőtt meghalt. A chicagói maffia történetének legfiatalabb főnökévé válás küszöbén Danténak új feleségre van szüksége, és Valentina lett a kiválasztott a szerepre.

Valentina is elvesztette a férjét, de az első házassága mindig csak a látszat kedvéért volt. Tizennyolc évesen azért ment hozzá Antonióhoz, hogy elrejtse az igazságot: hogy meleg és egy kívülállóba szerelmes. Még a férfi halála után is megtartotta a titkát, nemcsak azért, hogy megőrizze a halott férfi becsületét, hanem azért is, hogy megvédje magát. De most, hogy Dantéhoz készül feleségül menni, a hazugságok várát összeomlás fenyegeti. Dante még csak harminchat éves, de máris rettegett és elismert a Familiában, és hírhedt arról, hogy mindig megkapja, amit akar. Valentina retteg a nászéjszakától, amely során kiderülhet a titka, de aggodalmai alaptalannak bizonyulnak, amikor Dante hideg fejjel mutatja neki a vállát. A félelmét hamarosan felváltja a zavarodottság és a felháborodás. Valentina belefáradt abba, hogy semmibe veszik. Elhatározza, hogy elnyeri Dante figyelmét és vágyát, még akkor is, ha nem kaphatja meg a szívét, amely még mindig a halott feleségéhez tartozik.

https://drive.google.com/file/d/1fTsHwNGUI-vaNWETddUxcV-PxsH98EMw/view?usp=sharing


Cora Reilly-Bound ​by Hatred (Born in Blood Mafia Chronicles 3.) RAJONGÓI



Amikor Gianna végignézte, ahogy a nővére, Aria férjhez megy egy olyan férfihoz, akit alig ismert, megígérte magának, hogy nem hagyja, hogy vele is ez történjen.

Matteo - A penge - Vitiello abban a pillanatban szemet vetett Giannára, amikor meglátta a bátyja, Luca esküvőjén, és Rocco Scuderi szívesen odaadná neki a lányát, de Giannának esze ágában sincs a szerelmen kívül más okból férjhez menni. Néhány hónappal az esküvő előtt Gianna megszökik a testőrei elől, és elszökik. Van elég pénze, hogy Európába meneküljön, és új életet kezdjen. De észrevétlen maradni, amikor a maffia keresi őt, olyan kihívás, amihez mindenre szükség van, különösen, hogy az egyik legjobb vadászuk és bérgyilkosuk a nyomában van: Matteo Vitiello.

Hat hónapnyi menekülés után Gianna végre belerázódik egy tétova rutinba Münchenben, de aztán Matteo és az apja néhány katonája egy másik férfival találja meg a lányt.

Hiába könyörög, megölik a barátját, és Gianna kénytelen hozzámenni Matteóhoz. Érzelmeit váltogatja a bűntudat, amiért egy ártatlant rángatott a világába, és a Matteo iránti gyűlölet, Gianna azonban elhatározza, hogy pokollá teszi férje életét. Matteo azonban mestere az elmejátékoknak, és a hatalomért folytatott harcuk hamarosan gyűlölettől fűtött szenvedélyes éjszakákba torkollik.

https://drive.google.com/file/d/1vKQjYnz-LQWwXbe-xYtACQP3ef5EmIML/view?usp=sharing


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések