Colleen Houck -Tigris sorozat

 Colleen Houck -A ​tigris átka (Tigris 1.) 

Szenvedély. Sors. Hűség.
Kockáztatnád mindezt azért, hogy megváltoztasd a végzeted?

Amikor Kelsey Hayes azon gondolkodott, vajon mit fog csinálni ezen a nyáron, álmában sem jutott volna eszébe, hogy egy háromszáz éves indiai átkot próbál majd megtörni. Egy rejtélyes fehér tigrissel, akit Rennek hívnak. A világ túlsó felén.
Pedig pontosan ez az, ami történt.
Szembeszállva sötét erőkkel, bűvös mágiával és misztikus világokkal, ahol semmi sem az, aminek látszik, Kelsey mindent kockára tesz, hogy megfejtsen egy ősi próféciát, amely örökre megtörheti az átkot.
A tigris átka egy epikus fantasztikus-romantikus sorozat feszült. izgalmas első kötete, egy olyan élmény, amiből még többet akarsz.


Colleen Houck -A ​tigris küldetése (Tigris 2.) 



Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Hazatérve Oregonba Kelsey megpróbálja újra összeszedni széthullott élete darabjait, és elfojtani Ren iránti érzelmeit. Ám a veszély ott leselkedik a sarkon túl, arra kényszerítve a lányt, hogy visszatérjen Indiába, ahol útra kel, hogy teljesítse a második küldetést ezúttal Ren fekete, rosszfiú öccsével, Kishannal, akit szintén sújt a tigrisátok.
Telis-tele halálos veszedelmekkel, mágikus álmokkal és a szív választásaival, A tigris küldetése a triót még egy lépéssel közelebb juttatja annak az átoknak a megtöréséhez, amely hármójukat összeköti.


Colleen Houck- A ​tigris utazása (Tigris 3.) 



Öt mitikus kínai sárkány és a nyílt tenger várja a tizenkilenc éves Kelseyt, aki nekivág harmadik küldetésének ‒ ezúttal, hogy megszerezze Durga istennő fekete gyöngysorát, és felszabadítsa szeretett Renjét mind a tigrisátok, mind a hirtelen támadt amnéziája alól. Ren rosszfiú öccsének, Kishannak azonban más tervei vannak, és a két fivér ringbe száll Kelsey érzelmeiért, miközben együtt próbálnak túljárni mindazok eszén, akik útjukban állnak céljaik elérésében.

A tigris utazása, a Tigris-sorozat harmadik kötete egy lebilincselő történetet varázsol elénk misztikus teremtményekkel, szerelemtől tépett szívekkel és olyan cselekménnyel, amelytől mindvégig tűkön ülve rágod a körmöd, miközben Kelsey, Ren és Kishan hajója a végzetük felé úszik.
Veszély. Szívfájdalom. Választások.

Túl hosszú idő örökké várni az igaz szerelemre?


Colleen Houck -A ​tigris végzete (Tigris 4.)



A Durga istennőtől kapott három küldetés teljesítése után már csak egyetlen prófécia áll a tigris átkának megtörésén fáradozó Kelsey, Ren és Kishan útjában. Ám minden eddiginél nagyobb, életveszélyes erőpróba vár rájuk, versenyfutás az idővel és Lokeshsal, a gonosz varázslóval: a bengáli-öbölbeli Andamán-szigeteteken kell fölkutatniuk Durga utolsó adományát, a tűzkötelet.

A nagy sikert aratott Tigris sorozat várva várt negyedik kötetében folytatódik a jók harca a gonoszság ellen, kiderül, mire képes a szeretet meg a hűség, és egyszer s mindenkorra föltárul a tigrisek igazi végzete.

Megjegyzések

  1. Szia.
    Imádom az oldalt.
    De szeretném megkérdezni hogy miért nem tudom megnyitni már egyik könyvet sem?

    VálaszTörlés
  2. Szia, egy kis gond adodott azert, de mar valamenyi linket kijavitottam es igyekszem hogy ki legyen javitva az osszes csak az utobbi idoben nem volt tulsagosan sok idom

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések