Debbie Macomber- Végül hazatalálsz

 Debbie Macomber- Végül ​hazatalálsz (Végül hazatalálsz 1.)

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Cassie ​Carter szerető családban, a testvéreivel szoros kötelékben nőtt fel. A középiskola végeztével azonban gyökeresen megváltozott az élete: beleszeretett egy férfiba, és a szülei tiltakozása ellenére megszökött vele, összetörve ezzel az édesapja, az édesanyja és a testvérei szívét. Nagy árat fizetett azonban a meggondolatlanságáért: az élete földi pokollá változott, és csupán egyvalami jelentett reményt és vigaszt számára: az a kislány, akit a szíve alatt hordozott…

Cassie harmincegy évesen kamasz lányával, Amieevel visszatér a szülőföldjére, hogy maga mögött hagyja a múltat, és új életet kezdhessen – a férje, a sorozatos atrocitások, az örökös félelem nélkül. A testvéreivel is rendezni szeretné a kapcsolatát, de a megannyi sérelem, ki nem mondott szó, feszültség úgy tűnik, lehetetlenné teszi, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz. Az asszonynak keményen kell küzdenie, hogy talpon maradjon. Saját otthont teremtene magának és a lányának, ám az ezt lehetővé tevő önkéntes programot felügyelő Steve Brody már az első nap kipécézi őt, és ott köt bele az asszonyba, ahol csak tud. Cassie azonban elhatározza, hogy nem hagyja megfélemlíteni magát, és minden rosszra kedvességgel válaszol. És ez a férfit sem hagyja hidegen…

A világhírű szerző, Debbie Macomber legújabb kötete a testvéri szeretetről, a megbocsátás erejéről és arról szól, hogy a boldogságot illetően bizony mindenki érdemel egy második esélyt.

Debbie Macomber- Megtört ​szívek kézikönyve (Végül hazatalálsz 2.) 


Nichole és Leanne, meny és anyós egy cipőben járnak: mindketten épp kiléptek az igencsak fájdalmas házasságukból, hogy egy új és jobb életet kezdjenek. Egymást támogatva járják be a megannyi próbatétellel teli utat, és összeállítanak egy listát is, amelynek a segítségével sikerrel küldhetik le az akadályokat. A Megtört szívek kézikönyve lesz az ő útmutatójuk az előrejutásban, bármit is tartogasson számukra a jövő – legyen az egy újabb megoldandó probléma, vagy egy-egy jóképű férfi képében talán maga a szerelem.
Vajon hogyan veszik az eléjük gördülő nehézségeket, és miként fedezik fel ismét önmagukat meg a világot? A Debbie Macomber Végül hazatalálsz című kötetében megismert szereplők története igazán felemelő és inspiráló; megmutatja, hogy a barátság, a szeretet, az újrakezdés és a remény mi mindenhez ad erőt a  mindennapokban.

Debbie Macomber- Ha ​te nem lennél (Végül hazatalálsz 3.)

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Beth Prudhomme az ország másik felébe menekül a szerető, de kontrollmániás anyja elől, hogy végre saját maga dönthessen az élete nagy kérdéseiben. Festőművész nagynénjéhez, Napsugárhoz költözik Portlandbe, és zenetanárként vállal munkát egy helyi középiskolában. Egy randivacsorán megismerkedik Sammel, aki gyökeres ellentéte Bethnek. Egy magának való, tetovált autószerelő, az a fajta, akitől a szülei a leginkább óvták. Kezdetben nem is szimpatizálnak egymással, egy váratlan autóbaleset azonban mindent megváltoztat. Beth a lábadozása során mindenben számíthat Sam segítségére, ám az összecsiszolódásuk így sem problémamentes. A lány a túlbuzgóságával nemcsak Samet haragítja magára, de a nagynénje rég eltemetett fájdalmait is újra a felszínre hozza.
Debbie Macomber Új kezdetek című sorozatának újabb kötetében a szerelem határtalanságát boncolgatja. Vajon lehet közös jövője két teljesen különböző embernek? És újrakezdhetik-e, akik már évtizedekkel korábban lemondtak egymásról?

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések