Elle Kennedy- Briar U

 Elle Kennedy -The ​Chase – A hajsza (Briar U 1.) 


Az ellentétek tényleg vonzzák egymást?

Más magyarázatot nem látok rá, miért vagyok úgy oda Colin Fitzgeraldért. Általában nem vonzanak a kivarrt, videojáték-őrült kocka izomagyak, akik lököttnek és felszínesnek tartanak. És az előítéletei mellett az is ellene szól, hogy a bátyám haverja.
És hogy a barátja belém van zúgva.
Ja, és említettem már, hogy lakótársak vagyunk?
Nem, mintha számítana. Fitzy egyértelművé tette, hogy nem érdeklem, holott úgy szikrázik köztünk a levegő, hogy félő, leég tőle a házunk. Én sosem voltam az a fajta lány, aki fut egy pasi után, és nem most fogom elkezdeni. Épp elég gondot okoz nekem az új suli, a seggfej tanárom és a bizonytalan jövőm. Ha a szexi lakótársamnak végre megjön az esze, és rájön, mit szalaszt el…
…tudja, hol talál.

Az őrjítően jó Off Campus sorozat spin-off kötete.
Önfeledt órákat akarsz és egy ragyogó olvasmányt? Megtaláltad.
Szerezd meg magadnak!



„Miközben a srácok mohón méregetnek bennünket, a velük levő két csinos, szőke csaj egy gyilkos pillantás kíséretében elrángat közülük kettőt, azzal az átlátszó indokkal, hogy táncolni akarnak. Gondolom, a pasijaik lehetnek, mi pedig Brennával veszélyt jelentünk.
Hát, van egy rossz hírem a lányok számára: Ha ennyire félnek tőle, hogy a pasijuk félrelép, valószínűleg előbb-utóbb be is fog következni . A bizalom hiánya sosem szül jó vért egy kapcsolatban.”




„A társadalmunkban a nők nagy része egymás segítése helyett inkább elsöpri a másikat. Személy szerint én ezt abszurdnak tartom. Támogatnunk kell egymást, és megtanítani a következő generáció lányainak az összetartás fontosságát. Valaha közös volt a célunk és az ellenségünk. Melltartókat égettünk és harcoltunk a szavazati jogunkért.
Most viszont egymás külsejét fikázzuk a közösségi oldalakon, és a szeretőt hibáztatjuk, ha megcsal a pasink.
Nem tartom magam habzó szájú feministának. Nem gondolom, hogy a férfiak mind a sátán ivadékai, akiket ki kell űzni a társadalomból – szerintem rengeteg klassz dolgot adnak a világnak. Például a farkukat, hogy ne menjek messzire.
De attól még jó lenne, ha a régi női szolidaritás nem veszne ki teljesen az idővel.
Persze tudom, mi tart vissza minket: a féltékenység. Szörnyen irigyek vagyunk egymásra, és az irigység bénító érzés. Olyasmiket mondat és csináltat velünk, amiket titkon szégyellünk. Én legalábbis szinte mindent megbántam, amit féltékenységből mondtam vagy tettem. De a másik oldal sem sokkal kellemesebb. Sok csaj utált már a külsőm miatt, és ugyanezen kinézet miatt sokan hittek felfuvalkodott libának, ezért ismeretlenül is elítéltek.
Ennek ellenére én mindig próbálok kedves lenni mindenkivel, még a gyűlölködőkkel is. Meglepő módon a gimis irigyeim egy részével jó barátok lettünk később, amikor már nem a saját bizonytalanságuk szemüvegén át láttak engem.
Szóval igen, én a girl power jegyében élek. A nőknek össze kell tartaniuk, és én Nő vagyok, nagy N-nel.”


„Nem számítottam ilyen gyengéd kezdésre így mindenki előtt. A hüvelykujjával végigsimítja az arcomat, miközben a szája lassan mozog az enyémen. Hihetetlenül puha az ajka, és nagyon magabiztosan használja. Ahogy növelni kezdi a nyomást, és hevesebben csókol, libabőr fut végig a karomon, és amikor a nyelve végigszántja az alsó ajkamat, megremegek, mintha konnektorba nyúltam volna.
Amikor a nyelvünk összeér, végem. A vágy megbizsergeti az ölemet, majd felkúszik a mellemhez, és megkeményíti a mellbimbómat. Teljesen átadom magam a csóknak. Hagyom, hogy a nyelve a számba csusszanjon. Hagyom, hogy az ujjai a derekamba markoljanak, a forró lehelete melegítse a számat, és a szexi illata betöltse minden érzékszervemet.
Nem tudok ellenállni – az egyik kezemet a kőkemény mellkasára tapasztom, miközben a másikat a tarkójára fonom. A puha hajszálak csiklandozzák a tenyeremet. A mellizma megremeg, és érzem a szívverését. Éppolyan hevesen dobog, mint az enyém.
Amikor érzem, hogy kezd elhúzódni, kétségbeesés fut végig rajtam. Erősebben szorítom a nyakát, és még hevesebben csókolom. Ahogy a nyelvünk egymásba gabalyodik, izgató, férfias nyögés tör fel belőle. Remélem, senki sem hallotta.
Ez a gyönyörű, elkínzott hang csak az enyém.”


„– Akkor sem ismernél fel egy valamirevaló srácot, ha képen vágna.
– Úgy tűnik, te sem.
Hunter felröhög.
A csaj képe már olyan vörös, hogy szinte megsajnálom. Szinte.
– Hülye ribanc!
És ezzel el is érjük a ribancozás maximális napi limitjét. Felpattanok a helyemről.
– Elég a sértegetésből! – csattanok fel. – Tudod te, hány évtizeddel vet vissza bennünket minden egyes ribancozás? Éveken át küzdöttünk, hogy a nőket ne kezeljék szexuális tárgyként, és ne szégyenítsék meg őket azért, mert élvezik a szexet. Épp elég baj, hogy a férfiak még mindig lenéznek bennünket emiatt, de ha te is csinálod, azzal azt üzened, hogy szabad így kezelni a nőket.”


„Néha úgy érzem, a lányok egy része elfelejt valami nagyon fontosat: mindannyian olyan pasit érdemlünk magunk mellé, aki száz százalékot nyújt. A féligyekezet nem igyekezet. A félszerelem nem szerelem. Ha a srác nem ad bele mindent, akkor csak az időnket vesztegetjük vele.”


„Mi tagadás, tetszik, amit látok. A karja valami elképesztő. A fehér atlétatrikó látni engedi a kidolgozott bicepszét és a széles vállát, és a melegítőnadrágja derekánál kivillanó sima, napsütötte bőrön férfias V vonal rajzolódik ki. Egyszerre veszélyes és izgató, akár egy fegyverkiállítás.
Hunter állati jó pasi, és ezt tudja is. A szája mosolyra húzódik, amikor észreveszi, hogy bámulom.
Hú, az a száj! Még emlékszem, milyen volt, amikor az enyémhez ért. Isteni csók volt. Nem túl agresszív, nem túl heves, pont annyi nyelv, amennyi kell.
Kíváncsi lennék, vajon Fitzy hogy csókol.
Mint egy bunkó – szólal meg a belső Selena Gomez-hangom. – Úgy csókol, mint egy igazi bunkó.
Hát persze. Mert egy bunkó.”


„– Mi legyen, Summer? Megcsókoljalak?
Ez a legszexibb kérdés, amit valaha hallottam, a világ legszexibb pasijától. Nagy erőfeszítések árán felemelem a fejem, hogy a szemébe nézhessek. A sötétben nem látom jól az arckifejezését, de nem is kell. Pontosan tudom, mit érez most. Én is ugyanazt érzem.
Vad, féktelen vágyat.
– Igen vagy nem? – suttogja.
Nehezen jön ki hang a torkomon.
– Igen.”


„– Kizárt, hogy ez a kis angyal üvöltene – csiklandozom meg a zoknis lábacskáját. – Nézd, milyen cuki és nyugodt.
Jamie gurgulázva kacag.
– Bekaphatod. A vendégek előtt teszi az agyát, egyébként meg egy igazi kis szörnyella. Igaz, drágám?
A baba vegytiszta imádattal néz fel az apjára, mire Tuck szíve azonnal elolvad.
– Mindent visszavonok – mondja a lányának. – Nem is vagy szörnyella. Fitz, szórakoztatnád a kisasszonyt, amíg elkészítem a vacsiját?
Nem esik nehezemre teljesíteni a kérését. A térdemen lovagoltatom Jamie-t, és a rózsaszín rugdalózón át csiklandozom a pociját, amire a legédesebb sikkantásokkal reagál. Meg kell zabálni ezt a kölyköt.”


„– Ezek szerint nincs kedved csókolózni velem?
Jesszusom, miért provokálom? A farkam a sliccemnek feszülve jelzi, hogy nem kéne Summer csókjáról fantáziálnom.
– Na jó, éppenséggel nem lenne olyan szörnyű, és amúgy sem árt, ha az embernek van kit megcsókolnia éjfélkor – kacsint rám –, de azért ne vedd túl komolyan. Csak látni akartam, ahogy elpirulsz.
– Nem szoktam elpirulni – tiltakozom.
Egy pasi sosem ismerheti be be, hogy néha zavarba jön.
– Dehogynem! – vigyorog Summer. – Rákvörös vagy.
– Tényleg? Ha az lennék, se látnád a szakállamtól – dörzsölöm meg a képem dacosan.
– Mhm… – Az arcom felé nyúl, és megsimogatja a szőr fölött. – Pontosan itt.”




Elle Kennedy- The ​Risk – A kockázat (Briar U 2.) 



Mindenki vadócnak tart.

Csak részben van igazuk – nem hagyom, hogy a félelem irányítson, és kicsit sem érdekel, mit gondolnak rólam mások. De van egy határ: nem fekszem össze az ellenséggel. A Briar hokiedzőjének lányaként máglyára vetnének, ha összeállnék az ellenfél játékosával. Márpedig Jake Connelly pont ebbe a kategóriába esik. A Harvard sztárcsatára arrogáns, bosszantó, és jóval vonzóbb a kelleténél. De az élet kegyetlen – a hőn áhított gyakornoki hely megszerzéséhez pont az ő segítségére van szükségem, és a szexi seggfej nem könnyíti meg a dolgomat. Rá kell vennem, hogy játssza el a pasimat, de minden kamurandiért egy igazit kér cserébe. Ez a vadóc csaj nagy bajban van. Semmi jó nem származhat abból, ha Jake Connellyvel kavarok. Az apám kinyírna, a barátaim kiközösítenének, és az egyetem utáni karrierem a tét. De bármilyen nehéz is ellenállni Jake szexi külsejének és pimasz mosolyának, nem vagyok hajlandó belesétálni a csapdájába. Ezt a kockázatot nem vállalhatom.



„– Ez nem egy fizetett gyakornoki állás – vág a szavamba. – Tisztában van ezzel?
Hirtelen nem találok szavakat. Ahogy összekulcsolom a két kezem, a tenyerem izzadni kezd, ezért inkább a térdemre fektetem.
– Ó! Öhm… igen, tudok róla.
– Akkor jó. Tapasztalatom szerint a férfi jelöltek úgy jönnek ide, hogy ismerik a feltételeket, a nők viszont gyakran fizetésre számítanak.
Eddig csak kicsit volt szexista, de ez a megjegyzése már minden határon túlmegy. Ráadásul túl sok értelme sincs. A HockeyNet oldalán megjelentetett álláshirdetésben egyértelműen leírják, hogy ez egy fizetés nélküli pozíció. Miért számítanának másra a nők, mint a férfiak? Talán arra akar utalni, hogy a nők nem képesek értelmezni az olvasottakat? Vagy, hogy nem tudunk olvasni?
Izzadságcseppek gyöngyöznek a tarkómon. Nagyon nem vagyok ma formában.
– Jól van, Brenda. Meséljen egy kicsit magáról!
Nagyot nyelek. Brendának szólított. Kijavítsam?
Naná, hogy kijavítod! Bekaphatja. A kisujjad is többet ér nála. A magabiztos Brenda – illetve Brenna – felszegett állal száll szembe ezzel a fickóval.
– A nevem Brenna – mondom lazán.”


„A tehetség és a potenciál mit sem ér fegyelem és bukások nélkül. Muszáj veszíteni párszor, hogy megtanuld értékelni a győzelmeket”


„A múltat nem tudod megváltoztatni, a jelenen kár rágódni, a jövő miatt fölösleges stresszelni. Búslakodni meg aztán végképp semmi értelme.”


„A remény a bolondok drogja. Dolgozz keményen, váltsd valóra az álmaidat és akkor nem kell a reményre hagyatkoznod .”

„Igazából nem csak kedvelem. Azt hiszem, kezdek belezúgni. De ezt nem fogom hangosan kimondani, főleg nem szex közben. Ahogy hallom, a csajok nem veszik komolyan a szex hevében kibukó vallomásokat, mert a spermára fogják. Csakhogy a spermának semmi köze ehhez a melegséghez a mellkasomban. Még sohasem éreztem ilyet, és épp ezért tudom, hogy ez komoly. Nem egyszerű vágy – felismerném, ha az lenne. Ez valami teljesen új. Biztosan érzem, hogy kezdek beleszeretni.”


„– Na és te? A kamera előtt vagy mögött akarsz dolgozni? Én a kamera előttet javaslom – kacsintok. – Gondolj csak bele, hány hokirajongó farka pattanna vigyázzállásba a látványodtól.
– Azta, tök izgi belegondolni, hány hokidrukker verheti ki rám!”

„– Elárulok egy titkot, Brenna. Magnolia a szabály, nem a kivétel. Ha valaha mégis sikerülne bejutnia ide, készüljön fel rá, hogy napi szinten ilyenekkel kell majd együtt dolgoznia. Vagy, ami még rosszabb: nagyszájú szexista pasasokkal, akik percenként emlékeztetik, hogy nem tartozik ide, mert történetesen vagina van a lába közt.
– Azt hiszem, ma pont ez történt – mosolygok keserűen.
– Sajnálom – feleli együttérzőn. – Csak annyit mondhatok, hogy ne adja fel. Ne hagyja, hogy egy elutasítás, egy csukott ajtó az útjába álljon. Jelentkezzen csatornákhoz, kábeltévékhez, bárhová, ahol állást hirdetnek! – kacsint. – Nem mindenhol irtóznak tőlünk, és már közeleg a változás szele. Lassan ugyan, de ígérem, hogy közeleg.”


„– Sosem feküdnék le egy barátom anyjával – vágja rá azonnal. – Az tabu.
Majd egy másodperc után hozzáteszi:
– Pontosabban soha többet.
Kirobban belőlem a nevetés.
– Te lefeküdtél egy barátod anyjával? Mikor? Hogyan?
– Totál Stifler mamája-szitu volt – mentegetőzik. – Végzős voltam a gimiben, és az egyik csapattársam nagy bulit rendezett a házukban. Eláztam, és amikor felbotorkáltam az emeletre a vécét keresve, véletlenül a srác anyjának a szobájába nyitottam be.
Most már fáj az oldalam a röhögéstől.
– Pongyolában volt, és egy olyan Audrey Hepburnös hosszú cigit szívott?
– Nem. Valami bugyirózsaszín melegítőt viselt, ha jól emlékszem, Szexipopsi felirattal a fenekén.
– Úristen, te megdugtad a Bajos csajok anyuciját!”


„A szívem hevesebben ver, ahogy lehajtom a fejem, hogy megcsókoljam. Amint a szánk egymáshoz ér, tűz árad szét a testemben.
Számomra a csók a legintimebb érintkezés. Intimebb, mint az orális szex vagy a behatolás. Tény, hogy fizikailag nem több, mint ajkak és nyelvek találkozása, de valójában egy mély érzelmi utazás. Legalábbis nekem. Orgazmusom bárkivel lehet, de nem mindenki tudja megérinteni a lelkem. Egy csóktól képes vagyok szerelembe esni. Tudom, mert egyszer már megtörtént. Ezért félek tőle néha.
– Imádok veled csókolózni – suttogja Jake.”



„–Van úgy, hogy két ember nem jön ki egymással, Baba. Fogadd el, mert ez az élet rendje. Mindig lesznek, akik gyűlölnek, mert akarva vagy akaratlanul bántottad őket. Mindig lesznek, akiknek nem tetszik a személyiséged, a beszédmódod, vagy bármi más lényegtelen dolog, amibe belekapaszkodhatnak. Olyan is van, hogy valakit a puszta látványod irritál – fura, de létezik.
Belekortyol a kávéjába.
– A lényeg, hogy a világ már csak ilyen. Nem szerethet mindenki, és te sem fogsz szeretni mindenkit.”

Megjegyzések

  1. Úristen nagyon köszönöm,hogy visszajöttél megszeretném kérdezni,hogy Kedndall Ryan-nek a Társasjáték sorozatából a Lelki társ megvan neked?

    VálaszTörlés
  2. felrakod ha lesz a kövi részeket is? És a párválasztó sorozatot?

    VálaszTörlés
  3. Köszi hogy újra itt vagy! Imádtam az Off-campus részeket, és hogy most van a Briar U még jobb újra olvasni az összeset! Ha kijön a többi része felteszed őket? Előre is köszi!

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Elküldenéd nekem Bea kérlek e-mailben. Köszönöm! hellokittylein88@gmail.com

    VálaszTörlés
  5. Szia! Szeretném, ha elküldenéd a The Risk könyvet.
    Előre is köszi!
    roni0109@gmail.com

    VálaszTörlés
  6. Szia :) el tudod küldeni nekem is? recklessroads20@gmail.com.
    Köszönöm :)

    VálaszTörlés
  7. Szia, szeretném megkérdezni, hogy ezek a könyvek ingyen letölthetők, és ha igen, hogyan? Köszönöm, ha válasholsz. horvathviktoria2525@gmail.com az e mail címem

    VálaszTörlés
  8. Szia! Kerhetném én is ezt a sorozatot? gyorfi.betti91@gmail.com címre?

    VálaszTörlés
  9. Szia én is megkaphatnám a sorozatot?
    herihudi@gmail.com
    Nagggyon köszönöm!

    VálaszTörlés
  10. Szia, szeretném elkérni ezt a sorozatot. sandanna@citromail.hu email címre. Előre is köszönöm.

    VálaszTörlés
  11. Szia ez a sorozat érdekelne
    hegyine0214@gmail.com

    VálaszTörlés
  12. Szia
    Szeretném kérni mind a 2 részt
    Panducy90@gmail.com 🤗

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések