Sierra Cartwright- A Donovan-dinasztia

 Sierra Cartwright- Megkötve (A Donovan-dinasztia 1.) 


Az ​érintésed felszabadít, a csókod megköt.

Három fivér, egy nagy hatalmú család. Connor Donovan mindössze 27 éves, amikor átveszi a cég irányítását. Lara Bertrand céltudatos nő, aki eléri, amit akar. A fiatal milliárdos erőt sugárzó grafitszürke szemei, és forró éjszakákat sejtető hangja azonban leveszi a lábáról. Lara tudja, a két család nemcsak üzleti vetélytárs, de generációkra visszamenőleg gyűlöli egymást. Mégis, hogy megmentse apja cégét a biztos csődtől, sorsdöntő lépésre szánja el magát, és felajánlkozik a Donovan-fiúnak.

A kíváncsiságod űz hozzám. Mitől félsz? Attól, amit most kérni fogsz tőlem.

Connor nem csak az üzleti életben, de az ágyban is domináns. Felelősséget vállal, a korlátlan hatalomért cserébe. Nem feleséget keres, nem is szerelmet, hanem játszótársat, de a játék néha véresen komolyra fordul…

Sierra Cartwright bestseller sorozatában mesterien vezeti olvasóit a hatalmi játszmák világába, ahol a test is üzlet, ha az érdek úgy kívánja. Texas sosem volt még ilyen forró.


Sierra Cartwright -Megláncolva (A

 Donovan-dinasztia 2.) 



Amikor ​Sofia McBride a barátnője esküvői partiján megismerkedik az erős és határozott Cade Donovannel, a férfi figyelmezteti, hogy óvakodjon tőle. Sofia próbálja megfogadni az intelmet, ám azon kapja magát, hogy ellenállhatatlan vonzalmat érez a rejtélyes és kissé félelmetes férfi iránt.
Hiába tudja, hogy a tűzzel játszik, képtelen ellenállni a Donovan fiú vad kívánságainak. Minél inkább belegabalyodik a kapcsolatba, annál inkább sejti, hogy talán soha nem is akar megszabadulni belőle
Cade Donovan, a titokzatos ranchtulajdonos eddig olyan nőket választott, akik nem várnak tőle túl sokat. De amikor egy vihar egy fedél alá kényszeríti vele Sofiát, egyszeriben fellángolnak a domináns férfi védelmezőösztönei. Cade mindent meg akar kapni, amit Sofia nyújtani tud, de hamarosan rádöbben, hogy a nő szépsége mögött olyan kemény elszántság rejtőzik, amire nem számított. Ketten érzéki utazásra indulnak, aminek a végére Cade talán megszabadulhat múltja gyötrő démonaitól; és ami mindkettőjüket örökre megváltoztatja.
Sierra Cartwright bestseller sorozatában mesterien vezeti olvasóit a hatalmi játszmák világába, ahol a test is üzlet, ha az érdek úgy kívánja. Texas sosem volt még ilyen forró.

VIGYÁZAT; BDSM-SZEXJELENETEKET TARTALMAZ, CSAK FELNŐTTEKNEK.


Sierra Cartwright- Megfeszítve (A

 Donovan-dinasztia 3.)



Amikor ​a félelmet nem ismerő, hidegfejű Nathan Donovan lesz az új főnök, Kelsey Lane élete fenekestül felfordul. A multimilliomos tulajdonos állandóan maga mellett akarja tudni a lányt, ám az igényei ezzel még nem érnek véget.
Kelsey kerüli a romantikus viszonyokat, főleg az olyan fékezhetetlen és uralkodó férfiakkal, mint amilyen Nathan is. Idővel mégis úgy érzi, a főnök kitüntető figyelme és érzéki vágyakozása valamit lángra lobbantott benne, így olyan útra lép, amely megkérdőjelez mindent, amiben addig hitt.
A legfiatalabb és legmerészebb Donovan fivér hozzászokott ahhoz, hogy mindent megkap, amit csak akar. És most az okos, szexi Kelsey Lane-re vágyik. Hamar rádöbben, hogy ez a nő teljesen más, mint azok, akikkel eddig volt dolga.
Kelsey belemegy a vágyak harcába: befúrja magát Nathan bőre alá, és lerombolja a falakat, amelyekkel a férfi körül bástyázta a szívét. Mégsem biztos abban, hogy hajlandó megadni neki azt az egy dolgot, amit a férfi a legjobban akar…
SIERRA CARTWRIGHT bestseller sorozatában mesterien vezeti olvasóit a vágy és a hatalmi játszmák világába, ahol a megérzések sosem hazudnak, csak pokolian nehéz hinni nekik.

VIGYÁZAT; BDSM SZEXJELENETEKET TARTALMAZ, CSAK FELNŐTTEKNEK.

Megjegyzések

  1. Szia szeretném, ha eltudnád küldeni e-mailben. zeva1972@gmail.com
    köszönöm szépen.

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    A 3. részt megkaphatnám e-mailben?
    lunk.niki@gmail.com
    Köszönöm szépen!

    VálaszTörlés
  3. Szia. Szeretném elolvasni mind a 3 részt. El tudnád küldeni a vassmonika17@gmail.com címre.
    Köszönöm

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Szeretném elolvasni mind a három részt, ha elküldenéd.
    nemethnekissildi@gmail.com
    Köszönöm szépen

    VálaszTörlés
  5. Szia, elküldenèd az összes rèszt a nikolettagocs13@gmail.com e-mail címemre?
    Köszönöm szèpen!!😊

    VálaszTörlés
  6. Szia, valamiért nem tudom letölteni, megtennéd hogy elküldöd emailon.
    Előre is köszönöm.
    timi.szanto1994@gmail.com

    VálaszTörlés
  7. Szia. Nem tudom letölteni a sorozatot kaphatnák hozzáférést vagy elküldenéd e mailban a juditadora42@gmail.com címre. Előre is köszönöm

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szépen köszönöm a feltöltést!

    VálaszTörlés
  9. Szia! Nem találom a linkeket. :( Esetleg el tudnád küldeni a dorotty0711@gmail.com címre. Köszönöm szépen.

    VálaszTörlés
  10. Szia Nem találom a linket. El tudnàd küldeni a freka82@gmail.com címre. Elōre is köszönöm

    VálaszTörlés
  11. Szia! Szeretném kérni a sorozatot! giczikati@gmail.com Köszi

    VálaszTörlés
  12. Szia!
    El tudnád küldeni kérlek a könyveket krokodilfogak@gmail.com e-mail címre. Köszönöm szépen!

    VálaszTörlés
  13. Szia!
    Szeretném elkérni a sorozatot. vattakakukk@gmail.com
    Nagyon köszönöm !

    VálaszTörlés
  14. Sziasztok. Én is megkaphatom a sorozatot emailben? baloghdia2.bdn@gmail.com
    Köszönöm szépen!

    VálaszTörlés
  15. Szia, valamiért nem tudom letölteni nem mukodik a link, japhatnak hozzaferest?
    Valaszodat elore is koszonom.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések