Adriana Locke Crank ​– A kurblis (A Gibson-fiúk 1.)

 Adriana Locke Crank ​– A kurblis (A Gibson-fiúk 1.) 


Ezt ​a hibát Sienna Landry nem tudja pénzzel eltüntetni.

Amikor Walker Gibson először ránéz, még mielőtt észre venné imádott kocsiján a horpadást, amit Sienna – véletlenül vagy talán nem annyira véletlenül – okozott, a lány már tudja, hogy nagy bajban van. De nem a betört fényszóró vagy a behorpadt hűtőrács jelenti az igazi problémát, hanem a bűnre csábító pasi az orra előtt.

Itt ez a kisvárosi autószerelő, aki mogorva. Goromba. A bőrén motorolaj és benzin szaga. Sienna maga sem tudja, miért olyan őrjítő ez, de az biztos, hogy őt megvadítja. Ha csak intene a csavarkulcsával, ő már dobná is le a bugyiját.

És tudja, hogy a férfi is kívánja őt. Érzi, amikor megérinti. És megbizonyosodik róla, amikor a szerelőműhely falához szorítja. Ott rejtőzik a mélybarna szempárban, amikor úgy néz rá, mintha Sienna lenne minden, amire valaha is vágyott. De akkor mégis miért habozik?

Walker kocsijának széttörése csak az első a hibák közül, amelyeket elkövetnek, és a legvégső igazság végül a feje tetejére állítja Sienna világát. Darabokra tört szívére csak egy dolog jelenthet gyógyírt: a férfi szerelme, aki nem engedheti meg magának, hogy viszontszeresse.

A Crank Adiana Locke, a USA Today sikerszerzőjének új, szexi kisvárosi kétkezi munkásokról szóló sorozatának önállóan is olvasható romantikus regénye. Az olvasók már világszerte szerelembe estek az szívdöglesztő Gibson-fiúkkal. Te se hagyd ki őket!

Megjegyzések

  1. Esetleg egy linket kérhetnék ehhez a könyvhöz? Email címem baranyizoe11@gmail.com

    VálaszTörlés
  2. Én is szeretnék linket a könyvhöz!
    katahostak94@gmail.com
    Köszönöm

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések