Katy Evans -Real 1-2-3-4-5-6-7 RAJONGÓI

Katy Evans-Real ​– Valós (Valós 1.) 


Forró. ​Szexi. Erőteljes. Valós. A perzselő nemzetközi bestseller, amely pőrére vetkőztet mindent, amit a szenvedélyről hittél.

Remington Tate rossz fiú hírében áll a ringben és a ringen kívül is. Gránitkemény testétől, nyers, állati erejétől minden női rajongója megvadul. Ám attól fogva, hogy a pillantásuk találkozik, neki csak egyetlen nő kell: Brook Dumas. A vágya tiszta, mindent felemésztő, VALÓS.

Miután szerződtetik, hogy Remy tökéletes testét olajozott gépként működtesse, Brooke úgy érzi, megtalálta álmai jól fizető sportterapeuta melóját. De mialatt a pinceharc veszedelmes világát járja Remyvel és csapatával, az ő testében is felhorgad a zsigeri vágy. Könnyed flörtnek indult Brooke és Remy kapcsolata, de csakhamar erotikus megszállottságban csúcsosodik mindkettőjüknél, és még többel kecsegtet.

De izzó szenvedélyük mögött ott lapul a sötétség, és felmerül a kérdés, hogy amikor fény derül Remy legmélyebb titkára, vagy amikor Brooke családi kötelezettsége tetteket követel, vajon képesek lesznek-e egymás mellett kitartani? Vagy minden, ami annyira igazinak tűnt, szétfoszlik, akár a káprázat?

Szenvedélyes történet arról, milyen mély lelki titkok bujkálhatnak egy bunyós srác kemény ütései mögött.



Katy Evans-Mine ​– Enyém (Valós 2.)



Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

„Bármit hajlandó vagyok megtenni, hogy az ENYÉM legyen.” – Remington Tate

A nemzetközi bestseller VALÓS-ban az Underground boksz-bajnokság megállíthatatlan rosszfiúja, Remington Tate, megtalálta méltó ellenfelét. Brooke Dumas, akit azért szerződtettek, hogy tökéletes kondícióban tartsa a férfi testét, olyan elemi ösztönöket ébresztett fel Remington „Remy” Tate-ben, amik olyan ősiek, mint az emberiség maga… most pedig képtelen a nő nélkül élni.

Broke sosem gondolta volna, hogy egyszer majd egy olyan férfi mellett fog kikötni, aki minden nő álma, azonban nem minden álom ér boldog véget, és pont, amikor a leginkább szükségük lenne egymásra, Brooke-ot elragadják a ring mellől. Így most, hogy elválasztja őket a távolság és a sötétség, Brooke számára nem marad más, minthogy megküzdjön annak a férfinak a szerelméért, aki csakis az övé.

Küzdelem a ringben és a ringen kívül…


Katy Evans-Remy (Valós 3.)



Ő a legigazibb dolog, amiért valaha harcoltam!

Az Underground klubok bunyósa, Remington Tate talányos figura, még önmaga számára is. Az elméje hol tiszta, hol elborul, néha ragyog, máskor csak pusztítani képes. Időnként kiegyensúlyozott, higgadt és megfontolt, máskor viszont teljesen elveszíti a kontrollt. Brooke Dumas előtt egyetlen nő sem ismerte Remy legmélyebb titkait, a legszenvedélyesebb vágyait. De amióta először látta ezt a nőt, Remington tudja, hogy ő a legértékesebb dolog, amiért valaha küzdeni akart. Ettől fogva már csak egy dolog foglalkoztatja: akarja, kívánja, szereti és védelmezni akarja Brooke-ot.

Lássuk Remington „Szökőár” Tate szemszögéből, hogyan emeli új szintre a kapcsolatát ez az ellenállhatatlanul érzéki pár.

Szerezd be ennek a szexi, szenvedélyes és botrányos sorozatnak az minden részét.

Mi mozgat egy olyan komplikált pasit, mint Remington Tate? Hadd mondja el ezt ő, a saját szavaival…

Tudd meg most!


Katy Evans-Rogue ​– A gazember (Valós 4.) 




Jobbat ​érdemelsz nálam, állítja a fickó.

És a nőt idegesíti, hogy akár igaza is lehet.

Brooke Dumas a Real – Valós című könyvben megtalálta Remington Tate-t, most pedig a legjobb barátnőjén, Melanie-n a sor, hogy ráleljen a férfira, aki megérinti a szívét. Több év keresés után egy este, megmenti őt az esőben az erős és titokzatos Greyson King. Lehet, hogy ez a merész fickó lesz a szeretője, barátja és védelmezője, akire annyira vágyott? Amikor szeretkeznek, a férfi úgy ejti ki a nevét, mintha érezne iránta valamit. Mintha Melanie jelentene számára valamit – márpedig ezzel beteljesítené a lány minden álmát.

A férfi aztán szó nélkül eltűnik napokra, amikor pedig visszatér, azt mondja, hogy nem lehet együtt Melanie-val, mert csak bántaná őt. A távolléte azonban sokkal nagyobb fájdalmat okoz Melanie-nak.

Melanie mindezek után rájön, Greyson milyen sötét titkokat rejteget előle, sőt gyanítani kezdi, hogy talán az első találkozásuk sem a véletlen műve volt. Az érzelmileg összezavarodott Melanie-nak nincs hová fordulni vigaszért, csak ahhoz a férfihoz, aki elől menekülnie kellene…

Mit is tehet az ember lánya, ha kiderül, hogy a hercege valójában egy gazfickó?

A nemzetközileg sikeres bestseller-sorozat további részei: Real – Valós, Mine – Enyém, Remy.

És hamarosan érkezik a Ripped – Kipattintva!


Katy Evans-Ripped (Real 5.) RAJONGÓI



Minden nő akar engem – kivéve azt, akinek énekelek.

Seattle remeg a várakozástól: az év koncertjének nevezik. Azt mondják, a lányok teherbe esnek, ha csak arra gondolnak, hogy Crack Bikini a városban van.

De ha szeretsz egy lányt, nem hagysz neki mást, csak egy gyűrűt és egy ígéretet. Minden fél agyú embernek tudnia kell.

Szóval mit vártam, hogy a csajom csináljon, amikor újra lát?

Nos, először is, gyűlöli a zenénket. Főleg a dalt, amit róla írtam.

Amikor éneklem, felbolydult a stadion. Rajongók ezrei üvöltik a nevemet, mintha egy isten lennék – de igen, nem ő. Kristálytiszta: a lány nem örül, hogy lát engem.

Fekete haj, fekete csizma, rossz hozzáállás, ez az ő – Pandora Stone egy rohadt emberfaló, és a véremért van.

Rendben van.

Hadd jöjjön hozzám. Mert kiállok a szívéért, és ezúttal nem tud megállítani.

https://drive.google.com/file/d/1jzMBDPTGv3oIdocUlJ5yr6S1duKmg79c/view?usp=sharing



Katy Evans-Legend (Real 6.) RAJONGÓI



Maverick „a Bosszúálló” Cage a csúcsra szeretne emelkedni, és legendává szeretne válni a ringben. Noha jól őrzi személyazonosságát, a harci körökben új gyerekként ismerik, akinek chip van a vállán és tetoválás a hátán, ami bajként jelzi. Személyes pontszáma van, hogy leszámoljon az Underground egyetlen Remington „Riptide” Tate-ével.

Miközben Mav edz, találkozik egy fiatal lánnyal – az egyetlen új emberrel a városban –, és szikrák szállnak. Amikor a dolgok felforrósodnak köztük, rájön, hogy ő nem más, mint Reese Dumas, Remington Tate feleségének unokatestvére. Egy lány, akinek állítólag gyökerezik ellene, és egy lány, akitől távol kell maradnia.

De Maverick a szívében lévő nőért, a vérében a szörnyekért küzd. A világ szeme rajtuk van, és a győztes a végső harci bajnokként vonul be a történelembe; a végső LEGENDA.

https://drive.google.com/file/d/1Lsru6IQYWw0iJYWbzZzlSlMXvv5e-POj/view?usp=sharing


Katy Evans-Racer (Real 7.) RAJONGÓI



Egy rossz fiú, akinek bizonyítania kell valamit.

Egy nő, akinek küldetése van.

Életük versenye.

Egy életre szóló szerelem.

Nem hiszem, hogy a szülei azt várták tőle, hogy megfeleljen a nevének – Racer Tate –, de miután megérezte az adrenalint a volán mögött, függővé vált.

Ő a leggyorsabb és leghevesebb sofőr.

Az új tehetségek felkutatása a küszöbéhez visz engem…

de a mosolya térdre kényszerít.

A szexi, titokzatos Racer Tate nem az a fajta férfi, akibe egy hozzám hasonló lány beleesik. Titokzatos, vakmerő, megfoghatatlan. De a közelsége az értelmen túl lök, a csókja pedig…

Ez az utolsó esélyünk a győzelemre, és ő az egyetlen reményünk. Figyelnem kell rá – ügyelek rá, hogy ne essen baja. De ez lehetetlen feladat. És most az, aki szívszorító, lábujjhegyre hajló, lélekszorító bajban van, én vagyok. Mert amikor a szíved valakié, az ő igazságai a tiéddé válnak, és a titkai a te üdvösségeddé… vagy átkod.

Azt mondja, akar engem. Azt mondja, én vagyok az Egyetleb. De azt is gondolja, hogy összetöri a szívemet, egy-egy darabot, amíg el nem múlik.

https://drive.google.com/file/d/1igPlW6YcG7_f2L2yaFTvNn8Tw1DbN6Kv/view?usp=sharing


Megjegyzések

  1. Szia. Kerhetném a sorozatot. Köszönöm.
    tundegyuricza@gmail.com

    VálaszTörlés
  2. Szia, eltudnád küldeni nekem a sorozat összes részét
    Email: katinkauci@gmail.com

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések