Vanessa Fewings- Perfume ​Girl RAJONGÓI

 Vanessa Fewings- Perfume ​Girl  RAJONGÓI


Az igazi szenvedélyt nem lehet palackba zárni.

Ellopott képlet. Egy csábító gyanúsított. Veszélyes románc.

Raquel Wren világa szétesett. A férje elvált tőle. A közeli barátok elhagyták. A pénz elfogyott. Az egykor idilli élet darabjai teljesen összeomlottak. És most, az egyetlen dolog, ami megmentheti Raquelt a teljes tönkremeneteltől…

…ellopták.

Raquel a kisvárosi Perfume Girl butik üzlet tulajdonosa, amely egy furcsa hely, ahol a világ minden tájáról származó palackozott illatokat kínálnak, beleértve saját, személyes formuláit is. A parfüm készítés kislánykora óta szenvedély, de legújabb munkája, egy évek óta készülő illat az ő remekműve. Azt, amelyik nyomot hagy az iparban, és közben megmenti az életét.

De most eltűnt. Közvetlenül a boltjából lopták el. Minden elveszne, ha Raquel nem érezné, hogy tudja, ki áll a lopás mögött. A szívéig lesújtott lány úgy dönt, hogy tesz valamit az ügy érdekében.

Astor Beauregard szexi, rejtélyes tulajdonosa a House of Beauregardnak, a híres kölni birodalomnak, amely a hírhedt South Beach városában, Miamiban található. Raquel ebben a fényűző birodalomban fog elmélyülni, hogy megfejtse a bűn titkát, egy utat, amely egyenesen Astorhoz vezet, felejthetetlen szenvedélyt váltva ki, miközben feltár egy megdöbbentő igazságot.

https://drive.google.com/file/d/1DXzJG5SjuBd3n_Le3P8zRPdYfPMjjsjt/view?usp=sharing

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések