Danielle Lori -Made 1-2-3

 Danielle Lori-The ​Sweetest Oblivion (Made 1.) RAJONGÓI


Ő egy romantikus szívű nő, aki a legromantikátlanabb világban él...

A szelíd természete miatt Sweet Abelli-nek becézett Elena mosolyog, ha kell, és mindenre van egy bájos válasza. Ő a kedvenc lánya, a tökéletes maffia hercegnő . vagy volt.

Most már csak azt látja a tükör tükörképében, hogy a vér bíborvörös festékként festi össze a kezét.

Azt mondják, az első benyomás a legfontosabb...

A New York-i alvilág zavaros vizein Elena húgát Nicolas Russóhoz adják feleségül. Egy Made Man, egy főnök, egy csaló - még a maffia mércéjével mérve is. Hírneve messzire nyúlik, és sötétebb, mint fekete öltönyei és nyakkendői. Miután a férfi és Elena első találkozása a nő véletlen pillantásával végződik, a nő rájön, hogy a férfi legalább annyira goromba, mint amennyire jóképű.

Nem kedveli a férfit és semmit, amit képvisel, bár ez nem akadályozza meg, hogy a szíve úgy dobbanjon, mint eső az üvegre, amikor a férfi a közelében van, sem a borzongás, ami végigszellemez a gerincén a hangja hallatán.

És a férfi mindig a közelben van. Megmondja neki, mit tegyen. Jobban felizgatja, mint bármelyik jövendőbeli sógornak kellene. Elena külsőre talán az Édes Abelli, de kezdi megtanulni, hogy van érzéke a sötétséghez, a durva kezekhez, a cigarettához és a whiskyszínű szemekhez. Miután azonban már megúszott egy botrányt, aligha engedheti meg magának, hogy egy újabbba belesodorják.

Különben is, még ha az övé is lenne, mindenki tudja, hogy egy Made Manbe nem lehet beleszeretni... igaz?

https://drive.google.com/file/d/1GTuFif6AYzGdlu9pqZqZOs7x4Lics_zL/view?usp=sharing


Danielle Lori-The ​Maddest Obsession (Made 2.) RAJONGÓI


Fél a sötétségtől.

A férfi uralkodik rajta.

A ruhái túl szűkek, a magassarkúi túl magasak. Túl hangosan nevet, illedelmesen eszik, és a legtöbb mondást összekeveri a könyvben. A legtöbben nem tudják, hogy ez csak egy csillogó álca, ami azért van, hogy elrejtsen egy-egy pánikrohamot.

Senki sem tudja feltörni Gianna álcáját ... legalábbis senki, amíg ő fel nem bukkan.

A legtöbben az erkölcs példaképét látják benne; egy különleges ügynököt, aki betartja a törvényt. A New York-i alvilágban mások szélhámosként, gyilkosként ismerik, természete hideg, mint a mellkasában lévő jégszív. Christian Allister mindig is azt az élettervet követte, amelyet fiatalkorában elképzelt, egy fagyos, nyirkos cella zord fényei alatt. A rendre és a hármas számra való hajlama miatt soha nem esett kísértésbe, hogy letérjen az útról. De talán soha nem szabadna azt mondani, hogy soha...

Egy téli éjszaka és az életük összefonódik. A lány gyűlöli a férfit - a kőkemény viselkedését, arroganciáját és túlságosan éles szemét -, de az évek során, még ha a játékaik egymás külsejének és intelligenciájának sértegetéséből állnak is, a lány kezd élni, hogy játszhasson vele.

Christian tervei között sehol sem szerepelt, hogy felkészült volna Giannára. A lány a káosz megtestesítője, nem az esete, és nős, de mindez nem akadályozhatja meg, hogy a szemei kövessék őt, bárhová is megy.

A lány mindvégig nem is tudja, hogy a lány az övé - a frusztrációja, a rajongása.

A legőrültebb megszállottsága.

https://drive.google.com/file/d/1B_HA4RQ86QqqS6OOqqgOr4DyEpJc5YNF/view?usp=sharing


Danielle Lori-The ​Darkest Temptation (Made 3.)RAJONGÓI


Egy jósnő egyszer azt mondta Milának, hogy talál egy férfit, akitől eláll a lélegzete. A nő tartózkodott attól, hogy szó szerint megmondja neki, hogy ez szó szerint fog történni, miközben Mila az életéért futott.

Mivel mindig azt tette, amit elvártak tőle, Mila a szerepének megfelelően öltözködik, csak példás előéletű főiskolás fiúkkal randizik, és nem kérdezősködik. Sem a papája távolléteiről, sem arról, hogy nem engedi, hogy betegye a lábát a szülőföldjére - Oroszországba.

A szabályoktól és a megválaszolatlan kérdésektől fuldokolva Mila azt teszi, amit mindig is akart. Felszáll egy Moszkvába tartó repülőre.

Arra azonban nem számított, hogy útközben beleszeret egy férfiba. Akinek megmagyarázhatatlan vagyona van, tetoválások a kezén, és titkok a szemében. De nem telik bele sok idő, hogy a férfi simogatása durva szorítássá váljon, amely elnyomja a lány sikolyait.

A bosszú hidegen tálalva a legjobb étel. Sajnos az orosz tél a leghidegebb mind közül, és Mila hamarosan megtanulja, hogy csak úgy menekülhet épségben, ha megteszi a lehetetlent, és felolvasztja fogvatartója szívét.

https://drive.google.com/file/d/1289QsO25hwdTMg3rgkBnRs_hKmhYdBp_/view?usp=sharing

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések